Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: Učenik IV. razreda dojahao na svoju maturalnu zabavu!

VIDEO: Učenik IV. razreda dojahao na svoju maturalnu zabavu!

Osamnaestogodišnji Berto Pletikosić stigao je u sedlu engleski punokrvne kobile Double Trouble

Učenik IV. razreda Škole za dizajn, grafiku i održivu gradnju - Split, osamnaestogodišnji Berto Pletikosić, na svoju maturalnu proslavu došao je na konju, u sedlu engleski punokrvne kobile Double Trouble (GER) iz Sinja.


Pletikosić je na oduševljenje nazočnih jahao od Splitske banke do hotela Atrium, gdje se održava maturalna večer. On je, inače, podrijetlom iz Hrvaca i dugogodišnji je jahač trkaćih konja, a ujedno i licencirani džokej pri Hrvatskom galopskom savezu, te kao takav iza sebe ima nekoliko trofeja s hipodroma Sinj i Oklaj.

Kobila je u vlasništvu Bože Majića Zeca iz Brnaza, a događajem je rukovodio glavni tajnik Hrvatskog galopskog saveza i međunarodni sudac za konjičke utrke iz Splita Marko Blažević.

Vaša reakcija na temu