Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Aj Cha: Publika je sinoć uživala u nastupu Jinxa

VIDEO Aj Cha: Publika je sinoć uživala u nastupu Jinxa

Večeras u 21 sat na Starom placu nastupaju Splitska dica

Prvi dan Aj Cha festivala prošao je u odličnoj atmosferi koncertom Songkillersa, a sinoć su na pozornicu Ljetnog kina Bačvice stigli Jinxi. Dino Dvornik je bio veliki fan Jinxa još od njihovih početaka, stoga ne čudi što su organizatori u program uvrstili ovaj hrvatski pop sastav. Koncert su započeli nešto malo iza 22 sata, a mnogobrojnu splitsku publiku pozdravili su pjesmom 'Jesmo li dobro?'. Predstavili su i svoj novi album naziva Pogrebi&pomiriši, ali su zabavljali publiku sa svojim legendarnim pjesmama poput 'Smijem se', 'Tamo gdje je sve po mom', 'Brazil', 'Ljeto', 'Na plaži', 'Ruke', 'Na čemu si ti', 'Strijele na horizontu', 'Na zapadu', 'Da smo se voljeli manje', 'Little Devil', 'Tako tako', 'Hodam', 'Pravo'...


Nakon pjesme 'Bye, bye, bye' publika je tražila bis, poslije čega su odsvirali tri pjesme, a koncert su zaključili s pjesmama 'Koliko suza treba za tako malo sna'  i 'Maradona', inače duet Jinxa i Psihomodo popa, odnosno Gopca, velikog Dinovog prijatelja. Publika je tako uživala u dvosatnom koncertu te brojnim plesnim hitovima Jinxa koji svojim hitovima lako zadovolje ukuse mnogih. Nakon koncerta za atmosferu se pobrinuo DJ koji je svoj dio programa započeo s Dinovom pjesmom 'Tebi pripadam'.


Prva dva dana festivala bila su uvertira za veliki rođendanski koncert koji se sprema večeras, a koji nakon više od 20 godina okuplja Splitsku dicu, zaslužnu za splitsku glazbenu scenu 80-ih godina. Na pozornici će se okupiti Neno Belan s Fiumensima, Marijan Ban i Diktatori, Official tribute band Dino Dvornik s Nikolom Marjanovićem i kao poseban gost iznenađenja, Gibonni. Svi oni su zajedno nastupali u zlatno doba splitske glazbe kada je i Dino počinjao svoju karijeru. Koncert započinje u 21 sat na Starom placu.


Vaša reakcija na temu