VIDEO Goran Bare odličnim koncertom na tvrđavi Gripe proslavio 52. rođendan

VIDEO Goran Bare odličnim koncertom na tvrđavi Gripe proslavio 52. rođendan

Splićani su mu čestitali pjesmom, a TBF-ovac Saša Antić otpjevao je 'Teatar apsurda'

Goran Bare je u srijedu koncertom na tvrđavi Gripe sa svojim Majkama proslavio 52. rođendan. Splićanima se zahvalio što su došli u velikom broju i obećao im da ih neće iznevjeriti. Sudeći po komentarima nakon koncerta, u tome je i uspio.

- Jedva smo izgurali ovaj koncert zbog automobila na tvrđavi, ali što je tu je. Da ne trabunjam gluposti, najbolje je da zapjevamo - kazao je legendarni vinkovački roker na otvaranju koncerta. 

Na samom početku Splićani su mu čestitali i zapjevali 'Sretan rođendan', a dio atmosfere s koncerta pogledajte u našem videu.


- Nije lako imati 52. godine, mlad sam kao da imam četrnaest godina, hvala vam - poručio je s bine i koncert otvorio pjesmom 'Grešnik'.  

Uslijedile su 'Bez pameti', 'Daj mi', 'Krvarim od dosade', ' A ti još plačeš', 'Život je osjećaj', 'Osvijesti me', 'Ja sam budućnost', 'Pozovi me u noć', 'Teške boje', 'Odvedi me', kao i pjesma 'Vrijeme da se krene' s kojom je mislio završiti koncert. No, publika ga je vraćala dva puta na bis. Karizmatični roker prešao je po cijelom opusu Majki u dvosatnom koncertu koji je oduševio splitsku publiku, a bilo je oko tri tisuće ljudi.

Kažimo još kako je atmosferu prije koncerta zagrijavala splitska grupa 'Šetači', a rođendanskoj zabavi pridružio se i TBF-ovac Saša Antić koji je zapjevao 'Teatar apsurda'. 

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare