Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO: 'Ljubavna limunada' Domenice Žuvele u snježnom Splitu

VIDEO: 'Ljubavna limunada' Domenice Žuvele u snježnom Splitu

Lijepa Huljićeva uzdanica predstavila treći singl

Mada i talentirana glazbenica Domenica Žuvela predstavlja novi singl 'Ljubavna Limunada', autora Vjekoslave i Tončija Huljića. Video spot i za ovu pjesmu režirao je Rino Barbir, a priča je svojevrsni nastavak na prva dva spota.

- Sretna sam i uzbuđena što je izašla moja treća pjesma autora Tončija i Vjekoslave Huljić. Mislim da je dobar nastavak na prve dvije pjesme koje su dobile pozitivne reakcije publike. 'Ljubavna limunada' je priča o prekidu dvoje mladih ljudi zbog rutine u vezi i kojima nedostaje početni trenutak iznenađenja. Unatoč temi, pjesma je ostala u veselom i retro tonu sa zaraznom melodijom. Spot je zamišljen kao svojevrsni nastavak prethodnih, a zbog toga se pojavljuju i fotografije iz prva dva, a prva scena novog spota je ujedno i zadnja od 'Vidi se iz aviona' - kazala nam je mlada Korčulanka sa splitskom adresom.

- Spot smo krenuli snimati prije mjesec dana kada je u Splitu pao prvi snijeg i nekako mi je drago što imam te scene snježnog Splita zabilježene jer je to rijetkost. Unatoč snijegu, mislim da pjesma otvara nadolazeće proljetne dane - zaključila je.

Otkrila nam je i da joj je želja i cilj kojem teži izdati svoj prvi album do kraja godine.

- Ne želim previše govoriti o tome, ali svakako radimo na tome i nadam se da će se u konačnici i ostvariti. Na njemu će se naći i prve tri pjesme koje sam do sada izdala - rekla je Žuvela.

Vaša reakcija na temu