Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Petar Nižić i Ilija Atanacković: Pjesmom rušimo sve predrasude

VIDEO Petar Nižić i Ilija Atanacković: Pjesmom rušimo sve predrasude

Natjecatelji showa Zvijezde snimili su duet ‘Nestala bez traga’

Petra Nižića javnost je upoznala u glazbenom showu Zvijezde koji se prikazuje na RTL televiziji. 22-godišnji Splićanin prošao je u fazu natjecanja i nalazi se među top 12 natjecatelja. No, mladi Splićanin već je odlučio napraviti korak dalje, predstavivši se publici svojom autorskom pjesmom ‘Nestala bez traga’ koju je otpjevao s još jednim natjecateljem showa.

- Moj kolega Ilija Atanacković i ja snimili smo autorsku pjesmu koju smo napisali moja djevojka Nikolina Didović i ja. Na početku je bila ideja da pjesmu sam izvodim, međutim, vidio sam da nešto pjesmi nedostaje. Promišljajući o tome, Ilija je bio prva osoba koje sam se sjetio. Njegov glas i pojava upotpunili su dojam i emociju koju smo htjeli postići. Prve reakcije na pjesmu su sjajne, ideja je na pregršt, a kada show završi onda kreće pravi rad i realizacije svega što smo tamo naučili - ispričao nam je Petar koji je inače zaposlenik Hrvatske ratne mornarice.

- Ja sam inače član Oružanih Snaga, a Ilija je Srbin iz Trpinja, bilo bi lijepo kazati kako smo ovom pjesmom razbili svake predrasude. Stekli smo prijateljstvo bez obzira na sve i to okrunili ovom pjesmom - zaključio je mladi pjevač koji uz sjajan vokal, svira gitaru, piše skladbe za svoje pjesme u svojem kućnom studiju. 

Vaša reakcija na temu