Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Prvi singl hvarskog kantautora Sika

VIDEO Prvi singl hvarskog kantautora Sika

'Šototajer' s nadolazećeg solo albuma

Sandro Petrić, pod pseudonimom Sik, objavio je svoj prvi autorski singl 'Šototajer' s nadolazećeg solo albuma. Riječ je o talentiranom autoru i producentu, rođenom Starograđaninu s otoka Hvara koji živi i djeluje u Zagrebu već duže vremena.

U tom periodu diplomirao je na MPA akademiji glazbene produkcije u Zagrebu te radio na istoj kao asistent i predavač dok se izvrsno ostvario u kazališnoj produkciji gdje iza sebe ima već podosta skladane i producirane glazbe za kazališna djela. Godinama je radio u 'Ludoj kući' dok je sada stalan član 'Kazališta Moruzgva'.

Također, u SideChain Studiu snima i producira izvođače novije generacije, a stalan je producent mladom splitskom bendu Zo s kojima trenutno radi na njihovom drugom albumu.

Sandro je multiinstrumentalist koji se sada okuražio i za svoj autorski rad svojim prvim singlom 'Šototajerom', pričom o roniocu i ljepoti istraživanja morskih dubina i života na otoku. Njegov je stil melankoličan, iskren, autentičan s naglaskom na posebni hvarski dijalekt na kojem je Sandro i odrastao te ga uvijek i nastavio gajiti. Tekst, glazbu, aranžman, snimanje, produkciju i mix kompletno su djela samog Sandra dok je pjesmu masterirao Krunoslav Licitar Macola iz RedRecords Studia. Na pjesmi su sudjelovali i Josip Tarbušković na bass gitari te Gracia Križanac i Petra Svrtan na bek vokalima.

Uronite u priču 'Šototajera', ali i zapratite Sandrov rad jer u skoroj budućnosti očekujte i nove glazbene poslastice Sika!


Vaša reakcija na temu