Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
VIDEO Splićani kao Krnju zapalili - dva mobitela, Ivan Pernar i Ava Karabatić zapjevali Zečićev hit 'Ima li nade za nas'

VIDEO Splićani kao Krnju zapalili - dva mobitela, Ivan Pernar i Ava Karabatić zapjevali Zečićev hit 'Ima li nade za nas'

Što ako djeca budu lijepa na mene, a pametna na tebe? - pitao je saborski zastupnik

23.30 - Mjesni odbor svira na Rivi, a od  ponoć glazba na splitskim trgovima se gasi. Najveći partijaneri mogu nastaviti do zore na Electro Love Carnivalu u Jungli.

Pernar je kazao da je zadovoljan s gostoprimstvom u Splitu.

- Bilo mi je lijepo i predivno u Splitu, ne mogu vjerovati da sam ovako dobro prihvaćen.

Tristonjak Splićana zabavlja se na Rivi još nekih pola sata kada će stupiti kraj maškara...

23.05 - Gore mobiteli...

22.58 - Ava Karabatić i Ivan Pernar su potpalili dva jumbo mobitela...

22.50 - Kao Krnje na Rivi će gorjeti - mobiteli.

22.43 - Na Rivi se upravo čita Šentenca. Evo što je poručeno s pozornice...

Medeni mjesec još nije ni počeo za Pernara i Avu Avazonku u Baldasargradu, a već prvog dana njihove bračne vode su podivljale.  

Pernar je odmah ujutro izbačen iz škole jer nije uspio očarati atraktivnu tetu čistačicu svojim velikim komadom mobitela,
te se sa svojom Ruskajom mamom zaputio putem lažiranih putnih naloga nazad na daleki sjever iza Velikog zida. Kao pravi gentleman - on avionom, a mama busom. Kako je čistačica uspjela oSloboditi Dalmaciju,  Veliki Medij je prenio svima samo ne njima.

NATO se usamljena nomadica Avazonka pretvorila u pravu vražicu pa ga je već prvu bračnu noć prevarila tri puta na dan preko mobilne mreže za komunikaciju 'Šta ima'.  

Kako zbog toga ništa drugo nije stigla cili dan raditi, dobila je otkaz u Mijenjam ženu pa se zaposlila u Mijenjam muža.
To se nije svidjelo jednoj njemačkoj radio televiziji pa je Avazonka kupila ikinesku za svaki slučaj. Kaže da joj ikineski više odgovara jer ima foto pamćenje 16 gigabajta.  

Prošli su dani prije nego li je je Pernar okrenuo Avazonku na svom mobitelu i objasnio da to nije bio on u školi nego su se sva djeca potpisala s njegovim imenom na testove u školi.
Avazonka je pa objasnila da ga nije prevarila tri puta na dan nego tri puta na 24 sata. A tamo što se dogodi sigurno nije istina.

TUŽITELJ:

:
...Po svemu onda izlazi da je vrag – u mobitelu! I sad se vi pitate drage maškarane Splićanke i Splićani, kakve veze ima jedan telefon, kojemu tepamo 'pametni fon' sa cilon ovon tragikomedijon? Pa kako nema?! Jeste li vi ikad mogli zamislit da ćete svaki dan cile jedne godine provodit sa telefonon u ruci?! Priko telefona da ćete radit, ljubit, sastavljat se, rastavljat se, kupovat, slikavat, poslove vodit? Pita se čovik - jesmo li normalni?!
Vidite li vi sada, ovde i prid svima šta se dogodilo našem paru Krnjevala, Avi i Johhnyju? A zašto? Jer ih je telefon spojija, do Splita doveja di su se u maškaradi vinčali, a sve ostalo ste čuli kako je bilo. I ko je za sve kriv? Još se pitate? A jeste li ikad razmislili malo: vidiš lipu curu na fejsbuku, izlajkate se, haštagate, šerate pa je vidiš vanka. Normalno, čut ćemo se. I čujete se, nađete, lipo van je, ono dalje nećemo ni spominjat. A onda počnu problemi! Ajme. Dođe poruka, a ono 'čija je', 'koja ti je to', vidila san sve na fejsbuku, sve znan, smrade, prevarante, kurbaru, ubit ću te, ovin rukama ću te zadavit. A ti ni kriv ni dužan ka. Ljudi moji, radi mobitela na višala svršite!
Dalje: a kako mislite da sve gore  gore živite? Današnji ovi iz vlasti ne tribaju se nalazit po mračnin kantunima. Samo se zovu i sve dogovore. A vi stojite doma, nemate pojma da ćete sutra dobit otkaz, da će poskupit plin i struja, da ste zaludu deset godina plaćali sanaciju škovaca. Jedan poziv i – puf. Sve ide u dim. Škovaca još više, a para sve manje.
Ima još: a kako mislite da nas ovi uhljebi zasipaju. Zvr, zvr, iman jednoga maloga, malo mi je blekast, bija bi taman za Banovinu ili Vodovod, za Županiju ili Promet, daj mi ga turni, znaš da smo se kraj ostiga ognjišta rodili, istu puru mišali, ista ovce milovali. Da ne može, di ne može!
Ajmo dalje: kako se dogodilo da je grad prazan? Da je i Dioklecijan i cili njegov puk iščeza iz palače? Ovako: alo stari, uziman ti tu rupu od stana, uredit ću apartman sa šest zvizda. Pali vanka do sutra, ne pitan za cijenu.
Može i ovako: čuješ brate, ja san, gradija bi nešto kućice na Marjanu, može li dozvola. Koliko? Koliko god pitaš, zna se cijena, samo malo onu granicu primisti, ne triba mi puno, jedno dvista metara. Može? Može!
I tako redon, a vi se drage moje građanke i dragi građani pitate: ma kad se ovo sve dogodilo, kako smo ujedanput postali ovakva sirotinja, kako mi nemamo štakod hotelčića sa zvizdicama, di je nestala didina kućica iz Varoša, zašto se moja mala ne može zaposlit a sve je završila u roku, di mi je radno misto. Di mi je grad? Zašto mi je puka ljubav? Di mi je sve?
Ehehe, a di je? Sve prošlo kroz arju. Pravi čovik u pravo vrime na pravi broj!

22.30 - Publika je zaželjela još jednu pjesmu.

- Ponekad smo neshvaćeni - poručili su s bine.

Smijeh je izazvalo Pernarovo pitanje upućeno Avi:

- Što ako djeca budu lijepa na mene, a pametna na tebe?

Pernar je još kazao kako je danas zadnji dan njihovog braka i da mu je krivo. I da ona ne treba zlato jer je ona pravo zlato. Nakon toga organizator je pitao Pernara treba li zvati zaštitare ili će sam s pozornice...

Tako je krenula povorka s Pjace na Voćni trg pa na Rivu.

22.15 - Show se nastavlja, sada su Ivan i Ava zapjevali hit Dražena Zečića i Anđele - 'Ima li nade za nas'.

22.10 - Toni i Željko su svoju masku nazvali Mastechef.

- Mi smo žiri koji nakon što je dao ocjene svojim kandidatima je završio u loncu. Zadali smo im da skuhaju jaja i nisu to dobro napravili - kazali su nam.

Otkrili su nam da su masku radili više mjeseci te da im je večeras zabavno, ali kako je teško jer njihova 'oprema' ima 10 kila.

22.00 - Na Pjaci se mogu vidjeti razne maske, no ipak je jedna privukla najviše pažnje. Za sada nepoznati bubnjar stigao je putujućoj platformi i svojim performansom zabavio okupljene.

21.43 - Na Pjaci su se pojavile novčanice od 800 kuna s likom osebujnog političara Ivana Pernara. Riječ je o šali na Pernarov račun, jer je tražio 800 kuna da se pojavi na zabavi u Aurori.

21.30 - Sreli smo obitelj smajlića...

21.01 - Evo što nam je Ava rekla:

- Kad vratim film tek vidim koliko je posla iza mene. Trebalo je napisati knjigu, a sad ju treba prodati. Danas je izdana moja knjiga pa malo mi je pozlilo, ali mlada sam i imam 11 života. Nisam naučila gubiti, sve što radim, radim da bude dobro, ne znam drugačije. Pozlilo mi je u nastojanju da bude sve savršeno.

Komentirala nam je i saborskog zastupnika Živog zida i svog krnjevalskog partnera...

- Pernar je bio ovih dana dobar muž i divan prijatelj, što mi je važno kada surađujem s nekim da smo na istoj valnoj dužini. No, sve što je lijepo kratko traje, a nadam se da će se nakon maškara i nastaviti. Večeras očekujemo ludu zabavu, pjevat ćemo, plesati i neka se naši sugrađani zabave!

20.30 - Stigla je Ava Karabatić. Ponosno drži svoju knjigu 'Ja, nomad'...

19.58 - Čini se kako je ove godine centralno mjesto događanja Pjaca. Upravo na ovom trgu najviše je ljudi, a od prije nekoliko trenutaka na pozornicu su se popele Gelato Sisters s Nedom Parmać koje su pripremile rock i swing izvedbe. Uz njih na Pjaci nastupat će DJ Flexx s retro partyjem. Oko 22 sata očekuje se čitanje Šentence.

19.53 - Organizator Krnjevala Miljen Chovan nam je rekao:

- Sve ide po planu, jedino nam je Ava od uzbuđenja završila na hitnoj. Imala je promociju svoje knjige pa je danas sva u tome. No, sada će je dovesti kola Hitne pomoći - kazao nam je Chovan.

19.45 - Riva je zbog vremena polu prazna. Od 20 sati na Rivi  sviraju Belfast Food i Mjesni odbor. Tonske probe su u tijeku.



19.30 - Na Voćnom trgu sve je spremno za već tradicionalni 8. Salsa maskenbal uz plesače salse iz raznih plesnih klubova. Za sada se okupilo 50-ak ljudi.


19.15 - Lana Grubelić probila je led u karaokama. Pjevala je pjesmu 'Mamma mia'. Inače, Lana je nastupila nu Zvjezdicama i nismo primijetili tremu...

19.10 - Treću nagradu osvojila je Lucija Pušić sa 154 glasa. Olivera Čop osvojila je drugo mjesto s 295 glasova. Glavnu nagradu osvojila je Ana Kijara Pavić s 307 glasova.


19.05 - Za nekoliko trenutaka očekuje se dodjela za najbolji masku Dječijeg krnjevala. Prva nagrada je organizacija rođendana u Čarobnom gradu, druga plesni tečaj po izboru u Centru plesa SC Gripe, treća konjić, a četvrta ljuljačka.

Voditelj je kazao kako je bilo 122 prijavljenih za najbolju masku.

19.00 - Na Pjaci počinje pokladni program. Polako se okupljaju građani, neki su pod maskama, a neki nisu maskirani.




Vaša reakcija na temu