Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Wettpunkt Split: Osvojen Mega jackpot od 150.000 kuna!

Wettpunkt Split: Osvojen Mega jackpot od 150.000 kuna!

Sretnim dobitnicima je trebalo par trenutaka da shvate da su upravo oni osvojili taj iznos

U ponedjeljak, 15. siječnja, u automat klubu Wettpunkt Split, smještenom na drugom katu City Centera one, osvojen je Mega jackpot od vrtoglavih 149.963,93 kn!



Na licima dobitnika, naravno, vidjela se sreća. Govorimo o dobitnicima jer se radi o mladom paru koji se tog tmurnog ponedjeljka odlučio spustiti do Wettpunkta na piće i da okušaju sreću na aparatu #89. Sve se promijenilo u trenutku kada se aparat 'zaustavio', a sretnim dobitnicima je trebalo par trenutaka da shvate da su upravo oni osvojili Mega jackpot od 150.000 kn!



- Istinski nas raduje što posjetitelji prepoznaju naš automat klub kao mjesto dobre zabave s opuštajućom i ugodnom atmosferom, a kada se dogodi to da vam aparat odjednom 'ispali' 150.000 kuna onda vas jednostavno ponese adrenalin - rekli su iz Wettpunkta.

- Mega jackpot je mystery jackpot što znači da je nemoguće predvidjeti kada i tko će ga osvojiti, ali smo iz prakse naučili da Wettpunkt igrači u prosjeku jednom godišnje osvoje ovaj mega dobitak. Nema nekih posebnih uvjeta, osim da igrate na aparatu i da vam je minimalni ulog po 'ruci' 10 lipa - dodali su.

NAJAVE & PROGRAM

Trenutno igračima nudimo sudjelovanje u tri nagradne igre.



1. Četvrtkom 'Ladies’ night'
2. Petkom 'Gentleman’s night'
3. Subotom 'Lovac na novac'

Svaka s početkom od 21 sat, a kuponi se mogu dobiti svakog dana na blagajni automat kluba. Tu su i promotivne akcije u kojima igrači pomoću Cash back kartice mogu koristiti razne pogodnosti iz player club sistema.

- Mi se trudimo pored igre na aparatima posjetiteljima omogućiti što kvalitetniju uslugu ugostiteljskog dijela u kojem se pored velikog asortimana probranih pića mogu pojesti najukusnije slastice. Mjesto je to gdje se u bilo koje doba dana/noći 365 dana u godini može doći s društvom i u miru porazgovarati, pogledati neki sportski ogled na najvećem videozidu u regiji.




Iz menadžmenta nam još poručuju da tko ne vjeruje da se to može, neka dođe u Wettpunkt i neka se uvjeri da to može samo Wettpunkt!

Vaša reakcija na temu