Zabava se vraća na Poljud, večeras otvara klub Velvet

Zabava se vraća na Poljud, večeras otvara klub Velvet

Zagrijavanje za party otvaranja odradite u Baoli baru na Gripama

Adresa Put Supavla 1 u posljednje je dvije godine postala poznato okupljalište mladih, a klub koji se na njoj nalazi je često bio pretijesan za sve goste željne večernje zabave. Taj noćni klub se zove Velvet i krasi ga reputacija jednog od najpopularnijih u gradu iako posluje tek dvije godine. 

Večeras starta treća sezona Velvet Cluba, a u njoj će nas vlasnici i osoblje iznenaditi novim partyjima i još većom razinom usluge i profesionalnosti. U novoj sezoni za atmosferu će biti zaduženi uhodani resident DJevi, a tokom sezone klub će uvoditi novosti koje će biti najavljivane na njihovim Instagram i Facebook stranicama.


- Večeras nas očekuje 'New Season Opening' party s uhodanim dvojcem, DJ Glishoni i DJ Robex zaduženi su za glazbu. Zabava se nastavlja u subotu kada gostuje DJ Glishoni. Kako biste izbjegli gužvu na ulazu, svoje mjesto zauzmite što prije. Kontakt brojevi za rezervacije i dodatne informacije su 098 193 6295; 091 2125 556 - poručili su iz kluba.

- Zagrijavanje za party otvaranja odradite u Baoli baru na Gripama. Popularni splitski kafić za ovu prigodu priprema nastup DJ Kiche koji će zabavljati publiku od 22 do 01. Širok izbor pića, moderan interijer i udobna atmosfera poput dnevnog boravka neke su od stvari koje nas očekuju u kultnom kafiću smještenom uz Koteks i dvoranu Gripe - savjetuju iz Velveta.

U Baoliju će se tijekom sezone održati brojni warm-up i drugi tematski partyji, a kako bi ostali informirani o novostima provjerite njihove Instagram i Facebook stranice.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare