Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Zadarski pisci organizirali promociju knjige 'Baština': Zadar je TBF-u omogućio da izađe izvan splitskih okvira

Zadarski pisci organizirali promociju knjige 'Baština': Zadar je TBF-u omogućio da izađe izvan splitskih okvira

Djelo su promovirali osnivači grupe Nikola Čelan, Luka Barbić i Mladen Badovinac

Nakon promocije knjige 'Baština - kako sam preživio splitske devedesete i prvih 10 godina TBF-a' u Splitu, Dubrovniku i Zagrebu, u subotu je djelo Nikole Čelana predstavljeno u Zadru.

Književnik Želimir Periš iz udruge ZaPis - Zadarski pisci bio je domaćin druženju u klubu Harbor, gdje su Nikola Čelan i Mladen Badovinac, među ostalim, ispričali koliko je Zadar bio važan u počecima TBF-a.

-  Zadar je omogućio da izađemo izvan lokalnih splitskih okvira. Zaista smo zahvalni Zadranima što su nas prvi prihvatili izvan našeg grada - rekao je Badovinac.

Zanimljivo, iako na promociju nije bio najavljen dolazak Luke Barbića, ali je u pola promocije iznenadio svojim dolaskom, pa mu je svoje mjesto za stolom prepustio Mate Prlić, predstavnik Dalmatinskog portala, izdavača 'Baštine'.

Vaša reakcija na temu