Foto: Joško Šupić Zbog velike količine prodanih karata za Oliverov koncert Eventim još nije svima vratio novac

Zbog velike količine prodanih karata za Oliverov koncert Eventim još nije svima vratio novac

Antonija Nikšić kaže da je većina novca vraćena, ali da im određeni kupci nikada nisu dostavili sve tražene podatke, a oni koji imaju problema mogu ih kontaktirati na info@evetim.hr

Tvrtka Eventim je 13. prosinca počela s povratom novca onima koji su preko njih kupili karte za koncert 'Oliverovih 70' koji je zbog bolesti pjevača otkazan. Velika većina povrata je, kaže Antonija Nikšić iz Eventima, izvršena, pogotovo ako su ulaznice kupljene putem njihove web stranice.

- Ako su ulaznice kupljene putem prodajnog mjesta, povrat se vrši na prodajnom mjestu gdje su ulaznice kupljene - kaže ona i naglašava da su za kupce koji su ulaznice kupili na blagajni Spaladium Arene organizirali i dodatno radno vrijeme blagajne od petka, 15. prosinca, do nedjelje, 17. prosinca, kako bi kupci što prije dobili novac.

- Istina, povrati i dalje traju zbog velike količine, a i određeni kupci nikada nisu dostavili sve tražene podatke. Na primjer, ako su kupili ulaznice putem našeg weba i uplatili gotovinski u banci ili pošti, onda ih tražimo IBAN jer drugačije nemamo kako izvršiti povrat. Moguće je i da smo neki mail predvidjeli, tako da pozivamo sve one koji imaju bilo kakvih problema da nas kontaktiraju putem naše mail adrese info@eventim.hr - zaključila je Antonija Nikšić.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare