Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Želite li na izlet katamaranom u Nečujam ili vam je draži Bol?

Želite li na izlet katamaranom u Nečujam ili vam je draži Bol?

Cijena povratne karte za odrasle do Bola iznosi 150 kuna, a do Nečujma 80 kuna

Ovo je odlična prilika da za samo pola sata ugodne vožnje uživate u kupanju na prekrasnoj plaži u Nečujmu ili da nedjelju provedete na Zlatnom ratu, najljepšoj plaži Jadrana - poručili su iz splitske agencije Delminum.

Oni, naime, organiziraju izletničku liniju Split - Nečujam (otok Šolta) - Bol (otok Brač), svake nedjelje, klimatiziranim katamaranom Mala sirena. Polazak je iz Splita s Gata sv. Petra u 9 sati, a u povratku katamaran kreće iz Bola u 18 sati.

Cijena povratne karte za odrasle do Bola iznosi 150 kuna, a do Nečujma 80 kuna. Osim povratnih, moguće je kupiti i jednosmjerne karte.

Informacije i kupnja karte su mogući putem telefona 021/643-422, maila info@delminiumtravel.hr na linku https://goo.gl/XbBb1r za Bol, ili za Nečujam https://goo.gl/koej9K.

Vaša reakcija na temu