Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Dino Čaljkušić / Grad Trogir ZIMSKA ADVENTURA U TROGIRU: Gradski trg pun od jutra do večeri, večeras nastupa Amel Ćurić

ZIMSKA ADVENTURA U TROGIRU: Gradski trg pun od jutra do večeri, večeras nastupa Amel Ćurić

U sklopu manifestacije će se održati 20-ak koncerata

Amel Ćurić, popularni bosanskohercegovački pjevač i zvijezda talent showova, u sklopu svoje prosinačke turneje nastupa i u Trogiru. U četvrtak, kao dio programa Zimske adventure, Ćurić će nastupiti na gradskom trgu od 20.15 sati gdje će pjevati svoje pjesme, ali i najpoznatije pop-rock hitove. Prepoznatljiv po svom prodornom i snažnom vokalu, Ćurić garantira dobru zabavu za sve Trogirane i njihove goste. 

Podsjetimo, u sklopu Zimske adventure u Trogiru održat će se 20-ak koncerata. Događanja su započela 6. prosinca i već su privukla stotine ljudi.

- U prvih nekoliko dana manifestacija je imala odličnu posjećenost, i veću nego lani kad smo imali uspješno prvo izdanje Adventure. I jutarnji i večernji program puni su događanja i jednako su interesantni posjetiteljima. Tome u prilog govori i činjenica da je već prvog dana u sklopu humanitarne akcije na maloj pjaci prikupljeno 18 tisuća kuna - istaknuo je Viktor Novak, dogradonačelnik.

Prvi dan bio je iznimno posjećen, a nastavilo se tako i u narednim danima. Tijekom jutra trg okupiraju djeca za koju je osmišljen niz radionica, bajkaonica, predstava i slično, a večernji sati rezervirani su za glazbeni program.

Vaša reakcija na temu