Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ZIMSKA ADVENTURA U TROGIRU: Ovaj tjedan donosi koncert Matka i Brane, Amela Ćurića, grupe Vatra...

ZIMSKA ADVENTURA U TROGIRU: Ovaj tjedan donosi koncert Matka i Brane, Amela Ćurića, grupe Vatra...

Trogirski advent pripremio je program namijenjen djeci, ali i sjajne koncerte za ostatak publike

Prvi tjedan bogatog adventskog programa Zimska ADVENTura u Trogiru je iza nas, a drugi donosi još mnoštvo zanimljivosti. Večeras od 20 sati na rasporedu je DJ večernji program, dok je utorak rezerviran za koncert pop art banda. U srijedu program započinje u 16.30 sati čitanjem bajki Bajkaonica Vilenjaka u dječjem kutku (Gradska loža), a u večernjim satima na rasporedu su dva koncerta.

Na Trgu Ivana Pavla II nastupaju Matko i Brane, a u crkvi sv. Dominika održat će se koncert zborova. Trinaestog dana prosinca u podne mališani će dočekati Svetu Lucu, a u večernjim satima u Trogir dolazi bosanskohercegovački pjevač i pobjednik regionalnog glazbenog showa 'X Factor Adria' Amel Ćurić, čiji je koncert planiran u 20.15 sati.

Dan nakon, staru gradsku jezgru Trogira, koja je 'odjevena' u božićnom ruhu, zagrijat će grupa Vatra od 20.15 sati. Vikend je rezerviran za najmlađe, tako će u subotu na veselje sve djece od 10 do 13.30 sati biti održana facepainting radionica, a od 16.30 čitanje bajki. Istog dana u večernjim satima Vice Pavlov Sax održat će koncert na Trgu Ivana Pavla II. Zadnji dan u tjednu program otvara Andrijanina Bajkaonica od 16 sati, a nedjeljni program zatvara koncert Bravo banda.

Vaša reakcija na temu