Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Veljko Martinović ZIMSKI AKVAREL: Osam nezaboravnih koncerata na Rivi

ZIMSKI AKVAREL: Osam nezaboravnih koncerata na Rivi

Po prvi put se u Žrnovnici održava manifestacija 'Božićna štorija'

Ovogodišnja manifestacija 'Zimski akvarel' će se otvoriti u subotu 1. prosinca paljenjem svijeće na adventskom vijencu u Đardinu uz prigodni dječji program, a na Rivi će od 20 sati koncert na glavnoj pozornici održati Giuliano s bandom. 

U 37 dana 'Zimskog akvarela' na Rivi će se održati više od 50 glazbenih događanja od kojih organizatori izdvajaju osam koncerata. Uz Giuliana, tu su još: Hari Rončević, klapa Šufit, Dalmatino, Četiri tenora, klapa Iskon, Slavonija band i Neno Belan & Fiumens. 

Po prvi put će se u ove godine održati 'Božićna štorija' u Žrnovnici od 21. do 23. prosinca u centru mjesta na lokaciji kultne Aurore. Manifestaciju organizira udruga Žrvanj u suradnji s tvrtkom 'Spalatum D. M. C.'

Vaša reakcija na temu