Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ALEN NIŽETIĆ U '1 NA 10' Mišo je hodajuća karizma, Kondža živi vicomat, Bulić je dostupan za svakoga...

ALEN NIŽETIĆ U '1 NA 10' Mišo je hodajuća karizma, Kondža živi vicomat, Bulić je dostupan za svakoga...

Splitski glazbenik opisao je 10 osoba iz svoje branše

Alen Nižetić, splitski pjevač koji je karijeru započeo u Tutti Frutti bendu, a kasnije je nastavio samostalnim vodama, nastupao je i na drugim kontinentima, vlasnik je brojnih hitova, a nedavno je izdao pjesmu 'Lete uspomene'. Evo kako je Nižetić opisao 10 glazbenika...

DRAŽEN ZEČIĆ: Poznat i priznat kao kantautor i nogometaš s estrade. Odličan čovjek koji toliko strastveno voli nogomet da se nekad i posvađa, ali smo jednom prilikom zajedno ustanovili da je bolje da se na terenu posvađamo, nego doma sa ženama.

ZORICA KONDŽA: Zore legenda! Žena, majka, kraljica i jedna od najboljih ženskih vokala ikad na ovim prostorima i živi vicomat. Uvijek ti ispriča vic koji nikad nisi čuo!

JOŠKO ČAGALJ JOLE: Jedan odličan lik, pravi džentlmen i zabavljač, uvijek nasmijan i pozitivan. On je za mene pravi čovjek od akcije! Nije bitno je li 2 popodne ili 2 ujutro. Jednom smo se rastali u 5 ujutro, a on me pita: 'Pa gdje ćeš ranije?'

MATE BULIĆ: Prava hercegovačka duša! Ako treba pomoć, tu je Mate, uvijek je dostupan za svakoga i otvorenoga srca! Mislim da mu je kruna karijere njegova unučad i obitelj. Lijepo je imati takvog prijatelja! Mate, samo reci, brate!

IVO JAGNJIĆ: Moj Jare još iz Tutti Frutti benda. To je čovjek koji zna napraviti čudo od pjesme. Veliki pjesnik i emotivac. Kapetan broda zvanog Dalmatino. Osim što se razumije u glazbu, slobodno bi mogao biti i enolog, jer se razumije u vina kao i u pjesme. Mogao bi izbaciti jedno vino Dalmatino.

DUŠKO KULIŠ: Rođeni Sarajlija sa splitskom adresom. Pravi gospodin, pristojan i nenametljiv. Odličan čovjek. Snalažljiv u sevdahu i narodnoj glazbi, što dovoljno govori o kakvom se vrhunskom vokalu radi.

NENAD NINČEVIĆ: Neno zvani mašina za megahitove. Mislim da ni on ne zna koliko je hitova napisao. Jednostavno megatalentiran čovjek za napisati vrhunski tekst i u 3 ujutro ako treba. Galantan, druželjubiv, voli sve što vole mladi, jako puno mi je pomogao na početku moje karijere i zbog toga sam mu do neba zahvalan.

TOMISLAV MRDULJAŠ: Splitsko dijete, jedan od članova Tutti fruttija, čovjek s dušom, obožava more i pravi je iskreni glazbenik s jako puno lijepih pjesama i hitova za koje mnogi ne znaju da ih je upravo on napisao u što smo se svi uvjerili na njegovim nedavno održanim autorskim večerima u Splitu i Zagrebu. Skromnost mu je najveća vrlina. Malo je toga danas.

TIHO ORLIĆ: Tihu znam iz mladih rokerskih dana, uvijek je na njemu bio neki neizostavni kožni modni detalj koji je održao i do danas i ostao svoj. Vrhunski vokal kojeg jako cijenim, ali me nervira što ga ima malo u medijima, a ogroman je potencijal. Nešto sam načuo da sprema neki rock album pa ga daj bože ugledamo uskoro u njegovom najboljem izdanju. Ajde, Tiho više, razvali!

MIŠO KOVAČ: Mišo je živa hodajuća karizma, upoznao sam ga tek prije godinu dana i imao čast biti gost na njegova dva velika koncerta u Splitu i Zagrebu. U međuvremenu sam pjevao njegove dvije pjesme na koncertu 'Split pjeva Mišu' i nakon moje izvedbe 'U danima sretnim' ustao se i krenuo prema meni, a meni se noge odsjekle! Mislio sam 'Falio sam tekst 100 posto pa će mi sad očitati bukvicu!' Kad na moju veliku radost i olakšanje, kaže on: 'Bravo mali, tako se pjeva!' To ću pamtiti dok sam živ!

Vaša reakcija na temu