Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ANDREA MLADINIĆ O OSAMDESETIMA 'Prljavi ples' sam pogledala 30 puta, Ljiljana Nikolovska mi je bila najdraža pjevačica ikad...

ANDREA MLADINIĆ O OSAMDESETIMA 'Prljavi ples' sam pogledala 30 puta, Ljiljana Nikolovska mi je bila najdraža pjevačica ikad...

Spletke i intrige Alexis napeto su se pratile iz dana u dan

Andrea Mladinić u predstavi 'U malu je uša đava' glumi djevojčicu Tisju, riječ je o djelu koje govori osamdesetim godinama, pa smo splitsku glumicu pitali da nam navede 10 osoba koje su njoj obilježile to desetljeće prošlog stoljeća.

MADONNA: Jedna od najvećih pop ikona ikada. Njezini hitovi iz 80-ih i danas se nalaze na mojoj play listi, slušam ih često i svevremenski su.

OLIVER MLAKAR: Tko onda nije pratio legendarnu, zabavnu i poučnu Kviskoteku? Oliver je bio nezamjenjiv i u svim drugim emisijama zabavnog programa. Jako mi je simpatičan i njegov glas kad ga čujem uvijek me vrati u djetinjstvo.

JOAN COLLINS: Ostala mi je najprepoznatljivija iz kultne Dinastije. Spletke i intrige njezine Alexis napeto su se pratile iz dana u dan, a sve mame prijatelja i prijateljica iz vrtića su imale frizuru kao ona.

DRAŽEN PETROVIĆ: Najveći! Iako u mojoj kući nije bilo baš velikih zaljubljenika u sport, košarka se nikada nije propuštala.

DAVID BOWIE: Taj genije izgledao mi je kao neki svemirac, a glazba i spotovi kao da ne pripadaju ovoj galaksiji. U njegovu glazbu sam se, naravno, zaljubila nešto kasnije, u srednjoj školi.

PATRIC SWAYZE: Prljavi ples sam pogledala sigurno 30 puta. Treba li još išta reći?

LJILJANA NIKOLOVSKA: Meni tada, djevojčici, najdraža pjevačica ikad. I dan danas kad se na nekom tulumu pusti stari Magazin, ne postoji osoba koja ne zna sve riječi njihovih hitova.

BRANISLAV MILIČEVIĆ: Ili Branko Kockica. Kocka, kocka, kockica, tada, mislim, jedina emisija za djecu. Kad gledam kadrove iz te emisije, odmah me vrati u neka prošla vremena kad sam svijet gledala kroz dječje ružičaste naočale.

HRVOJE HITREC: Književnik, pisac mnogih dječjih romana, autor legendarnih Smogovaca. Smogovce sam obožavala i hvala mu na njima.

BRANISLAV ŠTULIĆ: Predstavnik nezaobilaznog 'novog vala'. Jedan moj dobar prijatelj je za njega rekao 'stav i duša, surova tvrdoća i najfiniji fluid u istoj osobi'.

Vaša reakcija na temu