Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Ivica Rakušić: Thompsona slušam svaki dan, Kolinda je svjetlosnim godinama ispred Mesića i Josipovića, Pernar je u jednome u pravu...

Ivica Rakušić: Thompsona slušam svaki dan, Kolinda je svjetlosnim godinama ispred Mesića i Josipovića, Pernar je u jednome u pravu...

Pohvalio je Andru Krsulovića Oparu, Blaženka Bobana, Dalibora Ninčevića...

Ivica Rakušić, zamjenik solinskog gradonačelnika, gost je naše rubrike '1 na 10' u kojoj je s par riječi treba opisati 10 osoba...

ANDRO KRSTULOVIĆ OPARA: Ambiciozan, hrabar, pozitivno drzak - gradonačelnik kakvog Split zaslužuje. Uz malo sreće, ne sumnjam u uspjeh vizije stvaranja istinske metropole na Mediteranu.

DAVOR BERNARDIĆ: Uklopio se u krizu socijaldemokracije u svijetu. Definitivno se nije snašao i nametnuo kao lider u frakcijskim sukobima u SDP-u. 

BLAŽENKO BOBAN: Nevjerojatna emocionalna inteligencija i radna energija su njegova dobitna kombinacija. Omiljen u narodu koji mu to uvijek honorira uvjerljivim pobjedama na izborima. 

IVANA NINČEVIĆ-LESANDRIĆ: Energična kao i ostali Solinjani. Nema izražen politički eros, po vlastitom priznanju je politika nikad nije previše zanimala. Slažemo se oko tema fiskalne decentralizacije i poreznog rasterećenja mikro i malog poduzetništva. 

DALIBOR NINČEVIĆ: Ispekao zanat kao zamjenik gradonačelnika, sada to konkretizira kao prvi čovjek Solina. Bezrezervno vjeruje suradnicima i daje im punu slobodu u radu. Nastavlja renesansu Solina, u ovom trenutku nema ozbiljnu konkurenciju. 

IVAN PERNAR: Iako je ispravno detektirao problem blokiranih građana, mišljenja sam kako su njegove ekonomske ideje pogubne. 

ZLATKO HASANBEGOVIĆ: Ponaša se kao da ima koncesiju na domoljublje. Zagovaratelj je unitarne Bosne i Hercegovine, stoga ga tamošnji Hrvati nikada neće prihvatiti.

KOLINDA GRABAR-KITAROVIĆ: Svjetlosnim godinama ispred prethodnika Mesića i Josipovića. Očekujem njen reizbor.

MARIJANA PULJAK: Docira svisoka, nisam siguran u opravdanost takvog stava. Apsolutno sve kritizira, a ne nudi rješenja.

THOMPSON: Slušam ga svaki dan. Nema ga na radijskim postajama, a svejedno bez ikakvih problema napuni stadione. Domoljubne pjesme, pogotovo njegove, su kanalizirale hrabrost golorukim braniteljima na bojištu. 

Vaša reakcija na temu