Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Ivan Turković ŽUVI U '1 NA 10': Thompson je veliki umjetnik, Lidija Bačić zna što želi, Mišo Kovač je najveći hrvatski pjevač svih vremena...

ŽUVI U '1 NA 10': Thompson je veliki umjetnik, Lidija Bačić zna što želi, Mišo Kovač je najveći hrvatski pjevač svih vremena...

Splitski reper je pohvalio Sašu Antića, ali nije imao lijepe riječi za Vojka Vrućinu

Jurica Žuvela Žuvi gost je naše rubrike '1 na 10'. Pročitajte kako je opisao 10 osoba s glazbene scene...

KREŠO BENGALKA: Moj dragi kolega i trenutno najbolji i najproduktivniji reper i producent u Dalmaciji. 

THOMPSON: Veliki poeta i umjetnik, sama činjenica da su neke njegove pjesme još prije 20 godina postale dio hrvatskog folklora i kulture govori sama za sebe.

VOJKO V: Čudna biljka puna kompleksa koji dolaze na vidjelo tek kad alkohol počne isparavati iz njega.

SEVERINA: Uz Thompsona, najveća hrvatska zvijezda. 

LIDIJA BAČIĆ: Žena koja zna što želi i to joj jako dobro ide. 

SAŠA ANTIĆ: Velika legenda. Jako puno mi je pomogao u mom radu, a na TBF ne triba puno trošiti riječi jer se zna da su oni legende hrvatske i splitske glazbene scene.

SINIŠA VUCO: Volim piti, volim piti, volim piti i ljubiti, takvoga me majka rodi, takav ću i ostariti tntnttntntntnnt.

MARIJAN BAN: Odličan interpretator i tekstopisac, kad njega slušam imam osjećaj da me valjaju valovi (piva) ili da ležim negdje na žalu okupan morem i suncem.

MIŠO KOVAČ: Uz Tomislava Ivčića, najveći hrvatski pjevač svih vremena.

GIBONNI: Odličan glazbenik. 

Vaša reakcija na temu