Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
 NEZADOVOLJAVAJUĆE! More na Trsteniku nije za kupanje

NEZADOVOLJAVAJUĆE! More na Trsteniku nije za kupanje

Evo kakva je situacija u ostatku Srednje Dalmacije

Nastavni zavod za javno zdravstvo Splitsko-dalmatinske županije objavio je rezultate uzorkovanja mora za kupanje na plažama na području cijele Srednje Dalmacije.

Jedina plaža na kojoj je more ocijenjeno kao nezadovoljavajuće jest ona u Uvali Trstenik u Splitu. Posljednji uzorak uzet je 8. srpnja.


More je zadovoljavajuće na trima plažama, a dobro na devet. Na svim ostalim plažama od granice sa Šibensko-kninskom do one s Dubrovačko-neretvanskom županijom je ocijenjeno najvišom ocjenom – izvrsno.


Ocjenu – zadovoljavajuće dobile su plaže u Trogiru (Put Gradine), u Starom i Sućurcu na području Kaštela.

Dobrim je more ocijenjeno na plaži u Marini, dvjema u Milni na Hvaru, dvjema u Dućama na području Dočina, trima u Strožancu te u Svetom Martinu te u Trogiru u Trpimirovoj.

Vaša reakcija na temu