Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Besplatna radionica 'Obnovljivi izvori energije za kućanstva i poljoprivrednike' u Trilju: Forte Solar d.o.o. otkriva kako ostvariti uštede uz solarne elektrane u kućanstvima!
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

Besplatna radionica 'Obnovljivi izvori energije za kućanstva i poljoprivrednike' u Trilju: Forte Solar d.o.o. otkriva kako ostvariti uštede uz solarne elektrane u kućanstvima!

Zainteresirani će dobiti praktične savjete i odgovore na pitanja

Tema obnovljivih izvora energije, s posebnim fokusom na solarna rješenja sve više dobiva na važnosti i interesu. Dok se sektor obnovljivih izvora energije neprestano razvija, potencijal za investicije nikada nije bio veći, a ulaganja nikad isplativija zahvaljujući rastućim državnim poticajima.

U svjetlu ovih dinamičnih promjena, Grad Trilj organizira informativnu radionicu pod nazivom 'Obnovljivi izvori energije za kućanstva i poljoprivrednike – kako ostvariti državne poticaje u 2023. i 2024. godini'. Sam događaj je zamišljen kao interaktivna radionica i prilika za informiranje o najnovijim promjenama na području solarne energije te o tome kako maksimalno iskoristiti dostupne državne poticaje koji će biti dostupni kroz  2023. i 2024. godinu. 

Na radionici koja će se održati 21. rujna 2023. godine u Trilju, svoje prezentacije će održati predstavnici dviju priznatih tvrtki – Forte Solar d.o.o. i UHY Savjetovanje d.o.o. 

Kao prodajni predstavnik tvrtke Forte Solar d.o.o. koja se svojom vodećom pozicijom u solarnoj industriji ističe kroz inovativna rješenja i iznimnu kvalitetu usluge, Igor Blažević će podijeliti stručnost i dosadašnje iskustvo u vezi s tehničkim aspektima postavljanja solarnih elektrana na obiteljskim kućama. Svi zainteresirani će ovim putem dobiti praktične savjete i odgovore na eventualna pitanja, kako bi lakše krenuli u implementaciju solarnih rješenja i u svojim domovima:

'Cilj ove radionice je pružiti cjelovit uvid u prednosti i mogućnosti koje solarni sustavi danas donose.  Razmotrit ćemo ključne aspekte investiranja u solarnu energiju, uključujući analizu potencijala, projektiranje elektrane, proces dobivanja potrebnih dozvola te samu instalaciju solarnih panela, pružajući pri tom praktične smjernice i odgovore na sva eventualna pitanja do kojih dolazi kada je riječ o implementaciji solarnih rješenja u kućanstvima. Pozivamo ovim putem sve zainteresirane da nam se pridruže i iskoriste ovu priliku za razmjenu iskustava, stvaranje vrijednih kontakata i prikupljanje korisnih informacija', poručio je Blažević.


Osim spomenutih tehničkih aspekata postavljanja solarnih elektrana, vrijedan dio  radionice činit će predavanje ugledne konzultantske tvrtke UHY Savjetovanje d.o.o. koja će se ovom prilikom posebno fokusirati na pravne aspekte i državne poticaje koji su dostupni za obnovljive izvore energije u 2023. i 2024. godini. 

Sudionici će imati priliku saznati kako iskoristiti dostupne poticaje i olakšice kako bi podržali svoja ulaganja u obnovljive izvore energije. Ovo predavanje pružit će sveobuhvatan uvid u zakonske okvire i financijske mogućnosti koje su trenutno dostupne, što će svim zainteresiranim sudionicama pomoći da bolje razumiju kako optimizirati svoje investicije i ostvariti značajne uštede.

Radionica će se održati u Gradskom kinu Trilj od 17 do 19 sati. Sudjelovanje na radionici je u potpunosti besplatno, a za sve dodatne informacije i upite svi zainteresirani mogu kontaktirati Grad Trilj putem e-maila: grad@trilj.hr ili na broj telefona +385 21 831 135.

Vaša reakcija na temu