CEMEX Hrvatska osmi put nositelj certifikata Poslodavac Partner

CEMEX Hrvatska osmi put nositelj certifikata Poslodavac Partner

Ovo za nas predstavlja i obvezu daljnjeg unaprjeđenja našeg radnog ambijenta, pri čemu nam prvi prioritet ostaje zaštita na radu, poručio je direktor Velimir Vilović


Tvrtka CEMEX Hrvatska po osmi je put dobila certifikat Poslodavac Partner čime se još jednom dolazala njihova izvrsnost u upravljanju ljudskim resursima. Ključan element sustavno dobrog poslovnog uspjeha CEMEX-a, poručuju iz ove tvrtke, je iznimno kvalitetno upravljanje ljudskim resursima. 

- Strateška pozicioniranost, kvalitetno vođenje i nadzor procesa zapošljavanja, visok standard upravljanja učinkom, kao i omogućavanje raznovrsnih prilika za usavršavanje zaposlenicima rezultirali su time da je CEMEX Hrvatska ove godine ostvario uistinu impresivnih 96 posto bodova u procesu recertifikacije - poručili su iz CEMEX-a te dodali kako se posebno ponose odnosom kojeg gaje prema zaposlenicima pa tako imaju brojne kvalitetno postavljene programe koji potiču zaposlenike na pružanje sugestija, kao i razrađene programe brige za zaposlenike kojima se trude unaprijediti zadovoljstvo svojih djelatnika.

Velimir Vilović, direktor CEMEX-a Hrvatska primio je certifikat Poslodavac Partner od Aleksandra Zemunića, člana Uprave tvrtke SELECTIO.

- Biti dijelom globalne kompanije CEMEX, a ujedno i baštiniti stoljetnu tradiciju cementne industrije u Dalmaciji, zaposlene u društvu CEMEX Hrvatska čini me osobito ponosnim. Certifikat Poslodavac Partner kojeg smo i ove godine zaslužili, potvrda je najviših standarda upravljanja radnim procesima, i razlog za posebno zadovoljstvo. Certifikat Poslodavac Partner za nas predstavlja i obvezu daljnjeg unaprjeđenja našeg radnog ambijenta, pri čemu nam prvi prioritet ostaje zaštita na radu - rekao je Vilović.

Mirela Kotarac, direktorica Ljudskih resursa u CEMEX-u, dodala je kako je njihov cilj zaposlenicima pružiti najbolje moguće radne uvjete, uz otvorenu i suradničku radnu atmosferu te raznovrsne mogućnosti razvoja u stručnom i/ili liderskom smjeru.

- Ono što nas posebno veseli je činjenica da unatoč krizi u našoj industriji, nismo spustili standarde već smo ostali kompanija koja kontinuirano radi korak više - kazala je ona.

Trenutno je 46 nositelja certifikata u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji i Srbiji.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare