CEMEX otvorio vrata posjetiteljima: Tvornica je oduvijek živjela s Kaštelima i Kaštelani s tvornicom

CEMEX otvorio vrata posjetiteljima: Tvornica je oduvijek živjela s Kaštelima i Kaštelani s tvornicom

Usmjereni smo prema poslovanju koje ne vodi računa samo o financijskom rezultatu, nego i o zahtjevima za očuvanjem okoliša, poručio je Vilović

CEMEX Hrvatska otvorio je vrata svoje tvornice Sv. Juraj svim sugrađanima, susjedima i prijateljima s namjerom da im se pobliže predstavi te da im pokaže što i kako radi. Iako je zbog kiše morao biti otkazan veliki broj za danas planiranih aktivnosti, CEMEX-ovi gosti u dobrom su raspoloženju uživali u druženju s rukovoditeljima i zaposlenicima tvrtke.

- Tvornica je oduvijek dobar partner Gradu Kaštelima, oduvijek je živjela s Kaštelima i Kaštelani s tvornicom. Prvi put sam unutar samog kruga tvornice i zaista sam zadivljen ovim zelenim površinama i izgledom tvornice. Iako je kišni dan koji nam je malo pokvario ugođaj i obilazak same tvornice, stvarno je fascinantno biti ovdje - komentirao je Grgica Benutić, zamjenik gradonačelnika Grada Kaštela.

Velimir Vilović, direktor CEMEX Hrvatska, istaknuo je kako je otvaranje vrata njihovih pogona prilika da potvrde svoju otvorenost kao i namjeru izgrađivanja skladnih odnosa.

- Naša usmjerenost prema održivom poslovanju, odnosno poslovanju koje ne vodi računa samo o financijskom rezultatu, nego i o zahtjevima za očuvanjem okoliša, i uz puno uvažavanje potreba zajednice u kojoj poslujemo, ostaje osnovna odrednica našeg poslovanja. Otvaranje vrata naših pogona prilika je da još jednom potvrdimo svoju otvorenost, kao i namjeru da izgrađujemo skladne odnose sa svim našim dionicima - rekao je Vilović.

Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare
14