Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čistoća: Zbog koronavirusa radi samo pola djelatnika, molimo građane za razumijevanje

Čistoća: Zbog koronavirusa radi samo pola djelatnika, molimo građane za razumijevanje

Ne izbacujte glomazni otpad ako nije neophodno, a vrećice s miješanim komunalnim otpadom dobro zatvorite

U skladu s novonastalom situacijom i u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te drugih nadležnih tijela, Čistoća Split od pojave krizne situacije radi u drukčijim okolnostima vodeći računa o zaštiti zdravlja svojih zaposlenika i građana. Broj djelatnika je zbog zaštite od zaraze racionaliziran (polovina radnika radi, polovina je kući) te se odvoz otpada odvija prema dosadašnjoj dinamici, ali drukčijem rasporedu. 

- S obzirom na racionalizaciju broja djelatnika, građane molimo za uviđavnost, razumijevanje i strpljenje. Čistoća je i dalje na usluzi svim svojim korisnicima bez zastoja osiguravajući dosadašnju razinu usluge u smislu čistoće i urednosti gradskih kvartova i ulica. Djelujemo i interventno pa građani upite, zahtjeve i eventualne propuste mogu poslati na mail: cistoca@cistoca-split.hr - poručili su iz Čistoće.

Još su dodali:

Dragi sugrađani, ne izbacujte glomazni otpad ukoliko vam to nije neophodno. Vrećice s miješanim komunalnim otpadom dobro zatvorite, a sav ostali otpad uredno odvojite i bacite u odgovarajući spremnik.

Vaša reakcija na temu