Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
ČISTOĆA Kampanja 'Odvoji, lako je' postaje dio splitske graffiti scene
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

ČISTOĆA Kampanja 'Odvoji, lako je' postaje dio splitske graffiti scene

U subotu u Vukovarskoj

Čistoća će u subotu od 11 sati u Vukovarskoj, kraj kućnog broja 156, predstaviti grafit u sklopu kampanje 'Odvoji, lako je'.

'Mural će prikazivati neke glavne elemente kampanje i novog sustava gospodarenja otpadom u Splitu, a cilj je da ostane kao trajniji podsjetnik građanima na pravilno odvajanje otpada.

Čistoća d.o.o. Split ispred murala će imati i svoj informativni štand. Tom prilikom će djelatnici Čistoće, uz direktora Ivicu Karoglana, dijeliti platnene torbe, besplatne vrećice za odvajanje otpada, edukativne letke te magnete kao podsjetnike na pravilno odvajanje', poručuju iz Čistoće.

Kampanja 'Odvoji, lako je' nastala je s ciljem educiranja građana o pravilnom razvrstavanju otpada te kao bi se povećao udio odvojenog otpada u gradu Splitu.

Na otvorenju murala će prisustvovati i gradonačelnik Grada Splita Ivica Puljak.

Vaša reakcija na temu