Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čistoća Split Čistoća objavila kako će raditi na Silvestrovo i Novu godinu
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Čistoća objavila kako će raditi na Silvestrovo i Novu godinu

Broj djelatnika u centru grada prilagodit će se događanjima i potrebama

 Splitska Čistoća objavila je ako će raditi na Silvestrovo i prvog dana 2024. godine. 

U nedjelju (31. prosinca, Stara godina) otpad će se odvoziti po rasporedu od ponedjeljka. Posebno je važno da oni koji imaju individualne spremnike (kante) iznesu spremnik u nedjelju umjesto ponedjeljka.

U ponedjeljak (1. siječnja, Nova godina) neće biti uobičajenog odvoza kao radnim ponedjeljkom već će raditi dežurna vozila kao što rade nedjeljom. Odvoz glomaznog otpada za gradske kotare Varoš i Meje (po rasporedu 1.1.) se prebacuje za utorak, 2.1.

U utorak se radi uobičajeno, po rasporedu odvoza kao svakog utorka.

Raspored rada pometanja javnih površina za državni praznik Nova godina obavit će se po uobičajenom planu za rad nedjeljom i blagdanima. Po potrebi će se na pojedinim područjima povećati broj pometača. Broj djelatnika u centru grada prilagodit će se događanjima i potrebama, izvijestili su iz ove splitske tvrtke.

Vaša reakcija na temu