Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Čistoća uvodi novi raspored odvoza otpada

Čistoća uvodi novi raspored odvoza otpada

Građane mole za suradnju i strpljenje

U skladu s novonastalom situacijom i u skladu s preporukama Stožera civilne zaštite Splitsko-dalmatinske županije te drugih nadležnih tijela, Čistoća Split će u narednom razdoblju raditi u drukčijim okolnostima vodeći računa o zaštiti zdravlja svojih zaposlenika i građana.

- Odvoz otpada će se odvijati prema dosadašnjoj dinamici, ali drukčijem rasporedu. Broj djelatnika će se zbog zaštite od zaraze racionalizirati, no tvrtka će i dalje neometano funkcionirati. Čistoća će biti na usluzi svim svojim korisnicima bez zastoja osiguravajući dosadašnju razinu usluge u smislu čistoće i urednosti gradskih kvartova i ulica - poručuju iz Čistoće. 

Mole građane Splita za suradnju, uviđavnost i strpljenje u ovoj situaciji. Apeliraju na njih da nekontrolirano ne bacaju glomazni otpad stvarajući ilegalna gradska odlagališta, da prije odlaganja zavežu vrećice s miješanim komunalnim otpadom te da sav ostali otpad uredno odvoje i bace u odgovarajući spremnik

- Brinimo i čuvajmo naš okoliš zajedno - zaključuju iz Čistoće Split.

Vaša reakcija na temu