Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Čistoća Split Čistoćin informativni štand ove subote na Lokvama
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Čistoćin informativni štand ove subote na Lokvama

Od 8 do 10 sati u Šižgorićevoj

Čistoća Split ovog vikenda postavit će informativni štand u gradskom kotaru Lokve, kako bi stanovnici mogli saznati više o novom sustavu odvajanja otpada.

Štand na Lokvama bit će postavljen u subotu, 3. lipnja 2023., od 8 do 10 sati u Šižgorićevoj 5.

Prilika je to da se građani informiraju o novom sustavu odvajanja otpada, koji se bazira na pravilnom korištenju polupodzemnih spremnika. Novi spremnici na Lokvama otvoreni su u Stepinčevoj 11 i 27, Šižgorićevoj na kućnim brojevima 6, 18 i 24 te u Kranjčevićevoj 27. Tom će prilikom djelatnici Čistoće dijeliti platnene torbe, besplatne vrećice za odvajanje otpada, edukativne letke te magnete kao podsjetnike na pravilno odvajanje. 

'Čistoća Split redovito radi na ugradnji polupodzemnih spremnika i u drugim kvartovima te će se novi štandovi postavljati po završetku ugradnje u pojedinom kotaru', poručuju iz ove gradske tvrtke.

Vaša reakcija na temu