Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
DAN ZAŠTITE PRIRODE Predstavljanje knjige 'Biljke Tvrđave Klis' uz stručno izlaganje o korištenju otpada

DAN ZAŠTITE PRIRODE Predstavljanje knjige 'Biljke Tvrđave Klis' uz stručno izlaganje o korištenju otpada

Učenici OŠ Petra Kružića Klis izložit će svoje likovne radove, a za zabavni program zadužena je klapa Filip Dević

Predstavljanje knjige autora Vedrana Šegote i Ivana Limića 'Biljke Tvrđave Klis' održat će se u Domu kulture 'Jozo Buliga' 22. svibnja u 18.45 sati.

U sklopu tog događaja, kojim se obilježava Svjetski dan biološke raznolikosti i Dan zaštite prirode u Hrvatskoj, održat će se stručno izlaganje predstavnika tvrtke Alfa atest na teme 'Pravilno postupanje s otpadom' i 'Korištenje otpada umjesto prirodnih resursa'

Osim toga će učenici OŠ Petra Kružića Klis izložiti svoje likovne radove, a za zabavni program zadužena je klapa Filip Dević.

- Dođite, zabavite se i usput nešto naučite uz prigodnu zakusku - poručili su organizatori.

Dodajmo da se radi o događaju u sklopu projekta Razmišljam EKOlogično, sufinanciranog iz Kohezijskog fonda Europske unije, čiji je nositelj Grad Solin, a sunositelji aktivnosti su općine Klis, Podstrana i Dugopolje.

Vaša reakcija na temu