DANAS OKO KAREPOVCA: Okoliš zatrpan kesama

DANAS OKO KAREPOVCA: Okoliš zatrpan kesama

Posebno je ogorčen bivši prvotimac Hajduka koji uz odlagalište ima nogometne terene

Jaka bura ponovno je razbacala brojne plastične vrećice oko Karepovca, a posebno ogorčen stanjem oko odlagališta je bivši prvotimac Hajduka Frane Bućan koji u neposrednoj blizini ima nogometne terene. Njemu je nastajanje Karepovca najprije uništio djedovinu, a sanacija gotovo posao u kojeg je uložio sve što je zaradio kao igrač. Čim je počela sanacija zbog nesnosnog smrada koji se širio oko odlagališta ekipe su počele otkazivati rezervacije, a on je bio prisiljen podijeliti otkaze.

- Danas se nakon godinu i pol dana vraća jedna ekipa, a dočekao nas je teren okićen kao božićna jelka. Kad puše bura sve kese nosi meni, a kad je jugo idu na Dračevac. Apeliram na građane da prestanu koristiti plastične vrećice jer je to katastrofa. Ima kesa svih mogućih trgovačkih lanaca, a i sada kad sam bio u dućanu sam na blagajni vidio da sam jedan od rijetkih koji nije kupio plastičnu kesu. Osim toga, po društvenim mrežama se hvale kako odvajaju otpad, a ovdje je ogromna količina novina, izvadaka iz banki, računa i ostalih papira koji su završili u kamionima Čistoće jer su ih građani bacili u smeće - ogorčen je Bućan kojemu je uz sve nedaće koje su ga zadesile zadnje vrijeme današnja bura oštetila i zaštitnu mrežu.

- Kese su napravile kao jarbol oko stupa i kada je puhnuo reful bure pokidao je mrežu. To je šteta od nekoliko tisuća kuna, išao sam u Čistoće predati zahtjev za naknadu štete jer bi njihova dužnost morala biti da vode računa o stanju okoliša oko Karepovca, a oni to ne rade. Ovako ja i supruga moramo skupiti kamion kesa kako bi mogli normalno raditi - zaključuje Bućan. 

Vaša reakcija na temu
Aloooo article_emotions(41159, "");
Pregledaj komentare