Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay.com DANI KOLEKTIVNE SADNJE DRVEĆA Tri dana će se pošumljavati Kozjak

DANI KOLEKTIVNE SADNJE DRVEĆA Tri dana će se pošumljavati Kozjak

U akciju će se uključiti i tvrtka Cemex

Vođeni idejom da svatko može zasaditi drvo i tako doprinijeti poboljšanju vlastite životne sredine, a ujedno i dati svoj doprinos borbi protiv klimatskih promjena, pokrenuta je Građanska inicijativa 'Dani kolektivne sadnje drveća' koja će se na nacionalnoj razini odvijati 25., 26. i 27. listopada 2019. godine.

- Cemex vjeruje da svi možemo doprinijeti pozitivnoj promjeni i s velikim zadovoljstvom će se uključiti u ovu akciju. Pozivamo vas da nam se pridružite u petak, 25. listopada, od 10 do 13 sati, u dijelu rudnika Sv. Juraj – Sv. Kajo na kojem je završena eksploatacija, i s nama, pošumljujući Kozjak, obilježite Dane kolektivne sadnje drveća u Hrvatskoj. Tom prilikom zasadit ćemo oko 900 sadnica maslina, čempresa, lovora, ružmarina i lavande - poručuju iz tvrtke Cemex.

Sadnji će prisustvovati učenici lokalnih osnovnih škola kraljice Jelene i kneza Mislava, Dobrovoljna vatrogasna društva Mladost i Solin, Hrvatsko planinarsko društvo Kozjak, HGSS te predstavnici lokalnih gradova Solina, Kaštela i Splita.

Vaša reakcija na temu