Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: UZEG Djelatnici splitskog Prometa educirani o odvajanju otpada, uskoro nove radionice

Djelatnici splitskog Prometa educirani o odvajanju otpada, uskoro nove radionice

'Polaznici su iskazali visoku motiviranost'

U prostorijama tvrtke Promet Split Split danas je održana je edukativna radionica na temu odvajanja otpada i bio otpada, u organizaciji splitske komunalne tvrtke Čistoća d.o.o., Udruge za edukaciju građana - Uzeg i Grada Splita. Predavač je bio predstavnik splitske Udruge za edukaciju građana koji je educirao zaposlenike tvrtke Promet Split o otpadu kao jednom od najvećih ekoloških problema današnjice.

'Poseban naglasak stavljen je na problematiku odvajanja otpada unutar prostorija same tvrtke koja se nalazi na više lokacija i načine kako postati eko osviještena tvrtka. Polaznici su iskazali izuzetno zadovoljstvo radionicama, visoku motiviranost za odvajanje otpada i pomoć u cjelokupnom sustavu odvajanja. Tome će svakako pridonijeti i podijeljeni promidžbeni paketi s vrećicama za odvojeno prikupljanje otpada (žutu za plastiku i plavu za papir), letci na temu biootpada i digitalne upute za sve zaposlenike  s jasnim koracima k boljem odvajanju otpada', ističu organizatori.

Najavljuju kako nastavak edukacija slijedi po javnim tvrtkama (Lovrinac, DES i Parkovi i nasadi), gradskim kotarevima i mjesnim odborima gdje su već podijeljene bio vrećice, plave i žute vrećice za odvajanje plastike i papira. 

'Pomozimo svi - neka Split postane prvak u odvajanju otpada', poručuju organizatori.

Vaša reakcija na temu