Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Cro Drone EKO AKCIJA NA DUILOVU Čistit će se područje od hotela Zagreb do plaže za osobe s invaliditetom

EKO AKCIJA NA DUILOVU Čistit će se područje od hotela Zagreb do plaže za osobe s invaliditetom

Organiziraju je pripadnici splitskog FridaysForFuture-a

Akcija čišćenja na području između hotela Zagreb na Duilovu i plaže za osobe s invaliditetom organizira se u subotu, 30. studenog. Akciju organiziraju pripadnici splitskog FridaysForFuture-a koje je javnost imala priliku upoznati tijekom ovogodišnjih prosvjeda za klimu. 

- Svjesni smo da, s obzirom na štrajk u školama, ne bismo naišli na razumijevanje ravnatelja i profesora kao što smo do sad imali oko izostanaka vezanih uz prosvjed, što u potpunosti razumijemo. Od apeliranja na problem klimatskih promjena ne odustajemo, ali smo se iz solidarnosti prema profesorima ovaj put odlučili na akciju tijekom nenastavnog dana. Prosvjedovali smo, a sada je vrijeme za akciju! - poručuju učenici.

Okupljanje je u 10 sati ujutro na invalidskoj plaži na Žnjanu.

- Molimo volontere koji ne mogu  da ponesu svoje rukavice iako će organizatori na licu mjesta dijeliti rukavice za one koji ih ne mogu donijeti. Volonteri će okrjepu poslije akcije - zaključuju organizatori.

Vaša reakcija na temu