Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO: Edukacija u novom ciklusu na temu odvajanju otpada na kućnom pragu na Bačvicama
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

FOTO: Edukacija u novom ciklusu na temu odvajanju otpada na kućnom pragu na Bačvicama

Iduća je u Gradskom kotaru Bol

U organizaciji  Gradskog kotara Bačvice, tvrtke Čistoća d.o.o. Split održana je edukacija u novom ciklusu na temu odvajanja otpada na kućnom pragu. Predavač je bio stručni specijalist ing. zaštite okoliša Mate Herceg u ime udruge za edukaciju građana UZEG. 

'Teme o kojima smo raspravljali i educirali građane bile su: Kako spriječiti nastanak otpada, kako ponovno upotrijebiti otpad i kako reciklirati, novosti u radu tvrtke Čistoća te ostali  upiti od strane građana. Građani su imali  dosta sugestija, kao što su problematične lokacije pozicije kontejnera kod hotela Park i na adresi Spinčićeva 33, mogućnost pranja kanti i slično. Motivirali smo naše sugrađane i zatražili suradnju i koheziju u sustavu odvajanja otpada', poručuju organizatori.

Na edukaciji je bio prisutan gradonačelnik Splita, direktor i  poslovođe tvrtke Čistoća koji su odgovarali na pojedinačne upite građana. 

'Nakon edukaciji  smo s predstavnicima GK Bačvice podijelili sugrađanima plave,žute i platnene vrećice za kupovinu, kao i ostale promo materijale. Istima zahvaljujemo na odličnom angažmanu oko organizacije radionice', zaključuju organizatori.

Sljedeća edukacija je dogovorena u GK Bol.

Vaša reakcija na temu