Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO UBOD 'Na pazariću na Sućidru vlada komunalni nered'

FOTO UBOD 'Na pazariću na Sućidru vlada komunalni nered'

'Koliko još stupića treba postaviti da bi se omogućio normalan prolaz?'

Nezadovoljni građanin javio nam se s fotografijama komunalnog nereda kraj pazarića na Sućidru gdje je jutros sa susjednog Bola pošao u uobičajenu spizu subotom.

'Jedva sam ušao na pazarić oko 11 i pol jer je bilo parkiranih auta i kombija na trotoaru kraj pazarića. Primijetio sam da su neka vozila pripadala prodavačima, a bilo je tu i dostavnih vozila, kao i onih od kupaca pa i motora. Znam da prometni redari tu često dolaze, stavljeni su stupići sredinom kolnika pa auta nema na cesti, ali komunalaca nema nikada i pojedinci to obilato koriste. 

Pazarić na Plokitama se uređuje, asfaltira, betonira, rješava odvodnja, sade stabla, bilje i sl., ali u njegovoj neposrednoj blizini i dalje vlada komunalni nered. Na tom križanju malo tko poštuje prednost prolaza. Ulazi se vozilima kad je koga volja. Koliko još stupića treba postaviti da bi se omogućio normalan prolaz pješacima, a posebno roditeljima s dječjim kolicima?!', pita naš ogorčeni čitatelj.

Vaša reakcija na temu