Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Zoran FOTO UBOD 'Ono što me dočekalo na Obojenoj je sramota'

FOTO UBOD 'Ono što me dočekalo na Obojenoj je sramota'

Pogledajte fotografije

Čitatelj Dalmatinskog portala nam je poslao niz fotografija s popularne splitske plaže Obojena koje nikako nisu na ponos grada.

'Kišno je jutro, kupača i turista nema, kao ni domaćeg svita. Stoga je idealno bilo za zaviriti malo u nekad popularni kafić, a danas 'emergency' WC. Ono što me dočekalo je sramota. Nepodnošljiv smrad, fekalije... Mislim, možda je i bolje ne nabrajati dalje. U čijem je vlasništvu kafić? Hoće li možda otvoriti kad sezona 'bukne' ili pak nešto treće, vidjet ćemo na kraju. Hoće li se uopće (kad i ako otvori) isplatiti sjesti u njega nakon ovakvog prizora?', pita čitatelj Zoran.

Vaša reakcija na temu