Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTO-UBOD Kontejneri na Pujankama zatrpani gomilom namještaja

FOTO-UBOD Kontejneri na Pujankama zatrpani gomilom namještaja

Unatoč upozorenjima, stanovnici tog kvarta i dalje nepropisno odlažu

Čitateljica Dalmatinskog portala poslala nam je fotografije zatrpanih kontejnera na Pujankama. Unatoč upozorenjima, stanovnici tog kvarta i dalje odlažu glomazni otpad uz kontejnere. 

Iz Grada Splita su nedavno izvijestili kako su uz pomoć nadzornih kamera uhvatili neke građane koji su ilegalno odlagali građevinski otpad. Od početka ove godine prikupljeno je ukupno 650 tona otpada, a svaka tona koja je predana na zbrinjavanje plaćena je po 450 kuna iz gradskog proračuna. 

Građani koji su uhvaćeni u prekršaju kaznu za nepropisno odlaganje otpada i onečišćenje okoliša platit će u iznosu od 500 do 1000 kuna, a pravnim osobama kazna će biti naplaćena u visini od 2000 do 10.000 kuna.

Vaša reakcija na temu