Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Dovršena prva faza Posjetiteljskog centra Parka prirode Biokovo

FOTOGALERIJA Dovršena prva faza Posjetiteljskog centra Parka prirode Biokovo

Projekt je vrijedan više od 34 milijuna kuna, a 27,2 namaknuto je iz EU fondova

Završena je prva faza uređenja Posjetiteljskog centra Parka prirode Biokovo u zgradi bivše osnovne škole Župa. Prenamjena objekta izvedena je na  na temelju Idejnog rješenja izrađenog od tvrtke 'Sto posto prirodno d.o.o.' iz Zagreba. Radove je prije ugovorenog roka izvela tvrtka 'Neir d.o.o.' župljanina Ive Miloša.

Riječ je o investiciji Javne ustanove Parki prirode Biokove koje je sufinancirana novcem iz eurospkog Fonda za regionalni razvoj. Projekt je vrijedan 34.183.407 kuna, a EU je za njega bespovratno izdvojila 27.235.490 kuna.

Posjetiteljsko-informacijski centri smješten je uz glavni ulaz u Park, a ima dvorana za prezentaciju i edukaciju s izložbenim prostorom, informacijski punkt, suvenirnicu, postaju službe čuvara prirode Javne ustanove Parka, prostor za pohranu spasilačke opreme i prostor za povremeni boravak članova službe spašavanja te s pomoćnim, radnim, skladišnim i sanitarnim prostorima, parkiralištem, odmorištem, edukacijom na otvorenom i zgradom ugostiteljske usluge za okrjepu. 

Završena je prva faza uređenja Posjetiteljskog centra Parka prirode Biokovo u zgradi bivše OŠ Župa.. Prenamjena objekta...

Objavljuje Župa BiokovskaPonedjeljak, 23. studenoga 2020.


Vaša reakcija na temu