Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Solinsko reciklažno dvorište počelo s radom

FOTOGALERIJA Solinsko reciklažno dvorište počelo s radom

Nalazio se u Ulici Joze Kljakovića

S radom je jučer započelo reciklažno dvorište Solina, smješteno u Ulici Joze Kljakovića Šantića 35. Riječ je o nadziranom ograđenom prostoru namijenjenom odvojenom prikupljanju i privremenom skladištenju manjih količina posebnih vrsta otpada. Njime upravlja Čistoća d.o.o. Split.

Korisnici reciklažnog dvorišta Solina su fizičke osobe s prebivalištem ili privremenim boravištem na području grada Solina te je za njih ta usluga potpuno besplatna. Pravne osobe ne mogu odlagati otpad u reciklažnom dvorištu. Radno vrijeme je prilagođeno potrebama svim građana te je predviđeno u smjenama

Ponedjeljak, srijeda i petak od 9 do 16 sati, utorak, četvrtak od 12 do 19 sati, subotom od 8 do 13 sati, a nedjeljom je zatvoreno. 

Građani će u reciklažno dvorište besplatno moći donositi sljedeće vrste otpada: papir i karton, plastična ambalaža, metalna ambalaža, stakleni ambalažni otpad, otpadni tekstil, glomazni otpad, jestiva ulja i masti, stare lijekove, stare baterije i akumulatore, električnu i elektroničku opremu, otpadni tiskarski toneri, otpadne gume, problematični otpad iz kućanstva (deterdženti, boje, tinte, ljepila, smole, otapala, kiseline, lužine, fotografske kemikalije, pesticidi, fluorescentne cijevi, otpadna ulja i masti).

Sve novosti i informacije o reciklažnom dvorištu Grada Solina možete pronaći na sljedećim web stranicama: www.reciklaznodvoriste.solin.hr  i www.cistoca-split.hr 

Vaša reakcija na temu