Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
FOTOGALERIJA Udruga Sunce na Marjanskim vratima prolaznicima dijelila voće

FOTOGALERIJA Udruga Sunce na Marjanskim vratima prolaznicima dijelila voće

Građani su mogli besplatno servisirati bicikl

Na štandu udruge Sunce, volonterke Europskih snaga solidarnosti, Sofija i Ivana, u suradnji s učenicima 3.e razreda Prirodoslovne škole Split i njihovim profesoricama Matildom Jelaska i Andrijanom Poljak, jučer su na Marjanskim vratima biciklistima i prolaznicima dijelili voće, a ostatke voća na licu mjesta pripremili za kompostiranje.

Na štandu Sunca moglo se potpisati peticiju za besplatne ili niže cijene karata za prijevoz bicikli trajektnim linijama Jadrolinije u SDŽ koju možete potpisati na linku: https://www.peticijeonline.com/signatures.php?tunnus=peticija_za_jadroliniju&page_number=20&num_rows=10

Štandu udruge Sunce pridružila se Biciklopopravljaonica Split u organizaciji udruge Permakultura Dalmacija, gdje su građani mogli besplatno servisirati svoj bicikl.

- S ovim događajem službeno je započela Splitska biciklijada. Na ovogodišnjoj biciklijadi, u tjednu od 16. do 22. rujna, zabilježite slikom ili snimkom sve probleme, ali i dobra već provedena rješenja, kao i vaše prijedloge povezane s biciklističkom infrastrukturnom situacijom, a Udruga Sunce najbolje objave nagradit će s preko 20 različitih nagrada naših pokrovitelja i partnera! - poručuju iz udruge Sunce.

Popis nagrada pronađite ovdje:

https://sunce-st.org/vijesti/udruga-sunce-nagraduje-najbolje-facebook-i-instagram-objave/

Vaša reakcija na temu