Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Unsplash Gazprom preuzima četiri Oktanove benzinske pumpe

Gazprom preuzima četiri Oktanove benzinske pumpe

Jedna od najjačih svjetskih energetskim kompanija dolazi nam u susjedstvo

Konkurencijsko vijeće Bosne i Hercegovine je zaprimilo prijavu koncentracije podnesenu od strane privrednog subjekta ‘G-Petrol d.o.o.’ Sarajevo (Gazprom), koja se odnosi na preuzimanje četiri benzinske pumpe, donosi Metković News.

Riječ je o Oktan benzinskim pumpama u Doljanima i Gabela Polju u čapljinskoj općini te Veljacima u općini Ljubuški i pumpi Grude u istoimenoj općini.

Predmetna koncentracija, prema podacima iz prijave, će imati učinak na relevantnom tržištu trgovine na malo motornim gorivima u specijaliziranim prodavaonicama, na cijeloj teritoriji Bosne i Hercegovine.

‘G-Petrol’ je dio ruskog giganta Gazprom koji po vrijednosti među 10 tvrtki u svijetu, a kao energetska kompanija je prva.

Najveći je proizvođač zemnog plina u svijetu, a većinski vlasnik je Ruska federacija, piše Metković News.

Vaša reakcija na temu