Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Pixabay KAŠTEL LUKŠIĆ Voda u dijelu naselja ponovno je ispravna za piće

KAŠTEL LUKŠIĆ Voda u dijelu naselja ponovno je ispravna za piće

Ispirao se cjevovod

Zbog zagađenja vode u cjevovodu, nekoliko dana vodu iz slavina ni za piće, ni za osobnu higijenu nisu smjeli koristiti stanovnici ulica Majurina od broja 55 do 88 te od broja 161 do 169 u ulici Ivana Pavla II. u Kaštel Lušiću.

Vodovod i kanalizacija građanima je dovezao cisternu s pitkom vodom te je krenuo s ispiranjem cjevovoda. Danas su izvijestili kako je voda ponovno ispravna.

'Dana 23. svibnja 2024. godine na temelju zaprimljenih rezultata uzoraka vode za piće os strane ovlaštenog laboratorija NZJZ svi uzorci uzeti na području Kaštel Lukšića u ulicama Majurine od broja 55 do broja 88 i u ulici Ivana Pavla II od broja 161 do broja 165 su zdravstveno ispravni, te se ukidaju poduzete korektivne mjere i opskrba vodom za piće iz autocisterne', poručili su iz ViK-a.

Vaša reakcija na temu