Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
MEDITERANSKI DAN OBALE Ove godine u znaku je periske

MEDITERANSKI DAN OBALE Ove godine u znaku je periske

Pozivaju se osnovci da se na tu temu izraze kroz priču, pjesmu, crtež...

Splitsko-dalmatinska županija, u suradnji s udrugom Mala filozofija i Priority Actions Programme/Regional Activity Centre (PAP/RAC), obilježava 25. rujna 2020. godine Mediteranski dan obale. 

Tom prigodom poziva sve osnovnoškolce da napišu priču ili pjesmu, da nacrtaju, naslikaju ili izrade svoj projekt od kojih će najbolji biti objavljeni u knjizi koju će pobjednici dobiti na dar. Uz to, organizira se i online radionica na kojoj će mali sudionici zajednički napisati priču o periski.

Za sudjelovanje na radionici prijaviti se treba na e-mail adresu danobale@paprac.org kako bi se dobila pozivnica s web adresom na koju se treba priključiti 25. rujna 2020. u 18.45 sati.


Vaša reakcija na temu