Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA MERTOJAKU Kontejnere makli 20 metara dalje, ali građani i dalje smeće ostavljaju na starom mjestu

NA MERTOJAKU Kontejnere makli 20 metara dalje, ali građani i dalje smeće ostavljaju na starom mjestu

Naš čitatelj uputio je i poruku sugrađanima

Čitatelj Dalmatinskog portala javio nam je za situaciju koja se zadnjih desetak dana događa na Mertojaku. Kako kaže, tada su pomaknuti kontejeri dvadesetak metara dalje, ali brojni stanovnici i dalje ostavljaju smeće na mjestu na kojem su prije bili. 

- Kriva je politika, Vlada i oporba, kriv je gradonačelnik i Kotar, kriva je Čistoća, krivi su Parkovi i nasadi, kriv je susjed koji je krivo parkirao, kriv je vlasnik susjedne parcele s kojim ne razgovarate, krivi su mama i tata, djed i baka. Krivi su svi! Osim vas samih. A tko zna... Možda ste upravo i vi jedan od svih – poručio je sugrađanima.

Vaša reakcija na temu