Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NA RAČUN SPLIĆANA Gosti ostavili kamper i bezbrižno se vratili u svoju domovinu

NA RAČUN SPLIĆANA Gosti ostavili kamper i bezbrižno se vratili u svoju domovinu

Čekat će ih na Dračevcu 30 dana, a onda će ga uništiti

Rijedak slučaj zabilježen je u Slatinama. Inozemni gosti, izgledno Česi, nakon ljetovanja ostavili su svoj kamper u šumi. Otkada tu stoji, nije poznato, ali je na njemu ispisano rješenje splitskih komunalaca o uklanjanju. Što se tiče vlasnika, njima je svejedno, ostavili su svoj 'suvenir', lišeni problema. 

- Komunalno redarstvo već ima otvoreni predmet za navedeno vozilo bez registarskih oznaka, te je ispisalo rješenje o uklanjanu i rješenje o izvršenju, a u narednom periodu bit će uklonjeno od strane koncesionara - odgovorili su nam iz Banovine.

Upitali smo o troškovima, tragaju li za vlasnikom i kako se uopće naplate. 

- Isti je postupak kao i kod hrvatskih državljana, ukoliko vozilo nema registarsku oznaku odvozi se na Dračevac te se uništi nakon 30 dana putem ovlaštenog obrađivača. U slučaju da  vlasnik u roku 30 dana želi preuzeti vozilo potrebno je da dokaže vlasništvo, podmiri troškove premještanja i ležarinu  u iznosu od 30 kuna dnevno - objasnili su postupak, ali ne i konkretno što rade po pitanju potrage za vlasnikom.


Vaša reakcija na temu
Pregledaj komentare