Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Foto: Jasminka Vladislavić Nakon što je pepeljare postavila po plažama, poduzetna Splićanka došla je na novu ideju

Nakon što je pepeljare postavila po plažama, poduzetna Splićanka došla je na novu ideju

'Želja mi je da grad bude što čišći'

Što manje opušaka po podu, a što više u pepeljari, moto je kojim je rukovodi Splićanka Jasminka Vladislavić. Prošlo ljeto izradila je pepeljare i postavila ih po splitskim plažama, a sada je došla na novu ideju. Autobusne stanice.


Projekt je već u realizaciji, prva stajališta već su dobila svoje pepeljare, a Vladislavić kaže da joj je cilj postaviti pepeljaru na svako stajalište u gradu podno Marjana.

'Pa neka ih deset ubaci čiket unutra, ja sam zadovoljna jer će ih biti deset manje na podu. Pepeljare su zapravo opiturane limenke s malo žice koja omogućava da se istrese u kantu kada se napuni', kaže Vladislavić.


Pepeljare na plažama su zaživjele na marjanskim plažama i dobro su prihvaćene, a slično poduzetna Splićanka očekuje i od pepeljara na autobusnim stajalištima.

Vaša reakcija na temu