Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Nestao jedan od pasa iz logora na Duilovu, policija provjerava šta se dogodilo

Nestao jedan od pasa iz logora na Duilovu, policija provjerava šta se dogodilo

Zaklada Bestie poziva građane da pomognu oko potrage

Nestao je jedan od 60 pasa koje je splitski psihijatar držao u prostoru na Duilovu. Zaklada Besite obavijestila je o tome javnost i policiju koja inače čuva objekt. U policiji su nam potvrdili da su zaprimili prijavu i da utvrđuju što se dogodilo.

'Jučer su djelatnici skloništa tijekom hranjenja fotografirali sve životinje koje se nalaze na lokaciji 'koncentracijskog kampa za pse' na Duilovu.

Među njima je bila i ova prepoznatljiva crno-bijela jedinka na čijem mjestu, koje su evidentirali pod brojem 19., danas stoji samo ogrlica i lanac koje je netko odvezao.
Prostor 'logora' je čuvan od strane policije, a inspekcija ni policija nisu upoznati s okolnostima nestanka.
Molimo sve građane, ako imaju informacije o ovom psu ili ga uoče da nas obavijeste. Molimo podijelite', poručuju iz zaklade 


Vaša reakcija na temu