Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NOVA USLUGA, STARA FIRMA Višak odjeće može se ostaviti na kućni prag, radnici dolaze po nju

NOVA USLUGA, STARA FIRMA Višak odjeće može se ostaviti na kućni prag, radnici dolaze po nju

Roba se sigurno zbrinjava ili sortira za daljnju upotrebu, skladište je u Dicmu

Splićanima se nudi nova usluga rješavanja stare odjeće. Na kućna vrata dolaze djelatnici firme Tekstil vlakno, petkom od 8 do 11 sati.

- Split je jedini grad koji nema adekvatan način zbrinjavanja odjeće. Prethodnih 12 godina smo imali kontejnere, ali nas je ova uprava maknula. Radili smo besplatno, a sada imaju na možda dvije lokacije prostor za ostaviti i na kraju gradska firma plaća 2 kune po kilogramu privatniku da je zbrine. Ja sam radio mukte!  - kazao nam je Nenad Aničić, direktor firme.

Odvoženje je besplatno, dodajmo, u naznačenom terminu dolaze, a može se ostaviti odjeća, obuća, kape, posteljina...Ne skupljaju jastuke, madrace ili ostatke od šivanja.

- Roba se sigurno zbrinjava ili sortira za daljnju upotrebu, skladište nam je u Dicmu - obrazložio je direktor.

Dodao je i da se može dogovoriti termin odvoženja ako nekome ne odgovara 

Vaša reakcija na temu