Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
Novi spremnici u Spinutu pušteni u upotrebu, smeća i dalje ima na ulici
NAŠ GRAD Gradsko vijeće i rad gradskih tvrtki Piše: Dalmatinski portal

Novi spremnici u Spinutu pušteni u upotrebu, smeća i dalje ima na ulici

Presporo se prazne?

Građani nekoliko zgrada u Jobovoj, Teslinoj i Kaštelanskoj u Spinutu konačno su dočekali da se novi polupodzemni spremnici puste u rad. 

Ulica pred trgovačkim centrom Lidl sada djeluje dosta urednije bez starih kontejnera koji su na dvije lokacije zauzimali više parkirnih mjesta, no iskrsnuo je novi problem.

Ili je kapacitet spremnika premali ili se presporo čiste. Spremnici za plastiku i papir su puni, vrata se i ne mogu zatvoriti, a uokolo je razbacano smeće koje nije stalo unutra.

Kako smo već izvijestili, Čistoća Split ima velikih problema u organizaciji odvoza smeća, trenutno nedostaje više timova za kamione koji nose otpad jer je veliki broj ljudi na bolovanju. Špica je sezone, sve je puno, više se i troši u dućanima pa je ovako nešto bilo i za očekivati...

Vaša reakcija na temu