Dalmatinski portal koristi 'kolačiće' za što trebamo Vašu privolu. Ako nam želite pomoći u prikupljanju podataka za analitičke odnosno statističke svrhe, molimo Vas prihvaćanje 'kolačića' za analitiku. Naša web stranica koristi i marketinške 'kolačiće' zbog pružanja marketinškog sadržaja za koje od Vas također trebamo privolu. Bit ćemo sretni ako se slažete s tim jer Vam tako možemo ponuditi najbolje korisničko iskustvo.

Saznaj više
NUDE I MASLINE VISOKE 12 METARA 'Egzotičnim stablima podignite vrijednost i cijenu najma svoje nekretnine'
Promo Piše: Sponzorirani sadržaj

NUDE I MASLINE VISOKE 12 METARA 'Egzotičnim stablima podignite vrijednost i cijenu najma svoje nekretnine'

'Ekskluzivne biljke više nisu rezervirane samo za luksuzne hotele'

Egzotična stabla porijeklom s juga Afrike, iz istočne Azije i Južne Amerike mogu se nabaviti u Splitu. Kao i masline za naše podneblje nevjerojatnih dimenzija, visoke čak 12 metara. Sve to nudi tvrtka Botanica Pologrina iz koje ističu da oplemenjivanjem okoliša njihovim stablima raste vrijednost same nekretnine, pa i cijena najma.

- Hortikulturno uređenje ne treba trajati godinama. U samo par sati možete doći do rasadnika, odabrati biljku, dogovoriti sadnju i imati svoj mali raj i nekretninu koja vrijedi više. Ekskluzivne biljke više nisu rezervirane samo za luksuzne hotele, bilo da se odlučite za mediteranske biljke velikih dimenzija ili palme - poručili su.

Istaknuli su da jedini u Hrvatskoj imaju u ponudi vrstu porijeklom iz Južne Amerike naziva Chorisia Insignis.

- Svjetski je trend u sadnji i možete je vidjeti samo na ekskluzivnim mjestima kao što su svjetski brendovi restorana i beach klubova Dubaija i Mykonosa - kazali su, dodavši da je specifična i Camellia Japonica Debbie, porijeklom iz istočne Azije, jer cvate u jesen i zimu.

Uz prodaju, neke biljke su dostupne i za sezonski najam. 

- Posebno smo ponosni na prototip multifunkcionalnog betonskog pitara, ujedno i šanka koji je obložen dekorativnim kamenom. Kao takav izvrsno je rješenje za ugostiteljske objekte koji se nalaze na plaži, rivi ili u centru grada i nemaju mogućnost sadnje biljke u zemlju - naveli su iz tvrtke. 


Posebne biljke mogu, naravno, biti i dar dragim osobama povodom rođendana ili bilo kojeg drugog važnog dana. 

- Svu organizaciju iznenađenja možete prepustiti nama, a na vama je samo da odaberete poklon biljku - kazali su, dodavši da je za izbor najbolje pogledati njihovu Instagram stranicu

Vaša reakcija na temu